Zo zag je jouw supermarkt nog nooit!

'Gezonde' producten vol suiker, 'authentieke' en ‘ambachtelijke’ recepten met een lange lijst aan E-nummers, valse gezondheidsclaims op 'weerstandsverhogende' yoghurt en zogenaamde 'natuurlijke' producten die helemaal niet zo 'natuurlijk' blijken te zijn... 

Veel mensen hebben dan ook de volgende vragen tijdens het boodschappen doen:

• Wat is nou beter? Boter, kokosolie of halvarine? Light of normaal?
• Wat is voedzamer? Meergranenbrood of volkorenbrood?
• Wat moet ik kiezen? Welke vinkje/keurmerk/claim moet ik geloven?

 

“Als basis zou een rondleiding door de supermarkt,- voor iedereen een aanrader zijn. Zo leer je slimme keuzes te maken, kritisch te zijn en leer je dat je niet per se meer geld hoeft uit te geven voor een boodschappenkar vol gezondheid!’’

Ik maak je wegwijs in de schappen!

Raak jij weleens in de war door supermarktschappen met zogenaamde ‘gezonde’ producten? Zoals light producten, vruchtensappen zonder echte vruchten en 'echt' speltbrood met maar weinig spelt? Weet je niet wat je nou het beste kunt kopen in de supermarkt? Mis je variatie?

 

Ga dan met mij mee op supermarkt safari! In één uur gaan we samen de supermarkt verkennen en gaan we voor slimme keuzes door-kennisvergroting. Er zijn natuurlijk ook producten vol voedingstoffen te vinden in de supermarkt. Maar dan moet je wel weten welke! Door middel van voorbeelden ga ik je informeren.

‘’Een gezond(er) leven begint met het maken van slimme keuzes (in de supermarkt).’’

 

Ik laat je de misleiding van logo’s en merken zien die ons vaak op het verkeerde been zetten. Denk aan kindermarketing, reclametechnieken, gezondheidsclaims en het lezen van etiketten. Als je dit eenmaal weet kun je sneller optimale keuzes maken voor jouw gezondheid. Welke producten zijn van hoge kwaliteit? En waarom nou eigenlijk?

Persoonlijke rondleiding door de supermarkt

Tijdens de safari neem ik jou mee door de winkel en laat ik verschillende producten zien; nieuwe producten, light producten, optimale en minder optimale producten, alles komt aan bod. Gedurende de safari kun je me alles vragen.

''Tips, wetenswaardigheden, etiketten leren lezen, warenkennis en een leuke middag. Zo zag je jouw supermarkt nog nooit’’

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt zelf een supermarkt uitkiezen. Het tarief bedraagt € 50,00 per uur. Met meerdere mensen de supermarktsafari doen kan ook (max. 3 personen in totaal), de kosten kunnen dan gedeeld worden.

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White TripAdvisor Icon

Diëtistenpraktijk Fit met Iris

Frederik van Eedenplein 4

Hazerswoude-Rijndijk (vlakbij Leiden)

info@fitmetiris.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

06-22489144