Uit je comfortzone

Sporten is voor mij ‘inspannende ontspanning’. Het geeft me een extra boost, focus én energie. Voor mij is sport veel meer dan alleen dat zogenaamde droomlichaam creëren. Ik vind het een van de beste manieren om jezelf te ontwikkelen. Het helpt je om (meer) stappen buiten je comfort zone te zetten. Richting die zone waar ‘the magic happens’. Ik zie het meer als dé tool om succesvol te verouderen en niet als iets wat per se moet. 

 

‘’Ik word door sport mentaal, fysiek én sociaal sterker; oftewel die beste versie van mijzelf! Je wordt namelijk niet alleen sterker in de sportschool, maar óók daar buiten.’’

Ik doe daarom niets liever dan mensen motiveren en inspireren om te bewegen. Wist je dat wij gemaakt zijn om te bewegen? Effectief trainen is  dan echter wel heel belangrijk! Je lichaam mag er namelijk geen stress van krijgen.

Hoe ga ik te werk?

Je kunt je vooruitgang pas meten als duidelijk is wat je vertrekpunt en je doelen zijn. Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken we deze en aan de hand van jouw leeftijd, gewicht, lichaamstype, doelen en je fysieke staat maken we samen een passend en persoonlijk plan. Ook kijken we niet alleen naar dat uurtje sporten, maar ook naar alle uren daar buiten. Zit je veel? Dan geef ik je extra tips zoals micro-bewegingen. Slaap je slecht? Dan heb ik effectieve tips voor een betere nachtrust. Herstel je niet goed? Dan nemen we je voeding en stressoren extra onder de loep. 

 

‘’Ik zal ervoor zorgen dat je nooit meer hoeft te zeggen dat je moet sporten van jezelf. Nee je MAG sporten! Het zal niet meer voelen als een verplichting.’’

 

Wat zijn mijn specialiteiten?

 • Kracht en conditie verbetering

 • Sportspecifieke training

 • Bewegen bij medische indicaties (diabetes, obesitas, etc.), maar ook begeleiding bij een hormonale disbalans en ‘hormoon-proof’ bewegen

 • Voeding en sport (sportvasten, wedstrijdvoorbereiding, etc.)

Waarom zou je een personal trainer moeten nemen?

Personal training houdt meer in dan alleen ‘eventjes’ sporten en calorieën verbranden. Samen met mij bepaal je namelijk jouw (haalbare) doelen. Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat je in actie komt? Die 'stok achter de deur'? 

 

Wat je persoonlijke doelen ook zijn, ik help jou ze op een leuke manier te behalen. Vanaf elke leeftijd en situatie ben je welkom!

''Bij mij train je altijd op een tijdstip dat jij fijn vindt!'' 

 

Ik laat je zien welke cardio- en krachtoefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen. Maar ook hoe je kunt variëren natuurlijk! Zo is geen enkele training hetzelfde en wordt het nooit saai. Ik zorg ervoor dat je de oefening correct uitvoert en je net dat ene stapje verder gaat! 

Je kunt namelijk meer dan je denkt!

Pakketten/kosten

Er zijn verschillende tarieven. Heb je graag één-op-één begeleiding? Dan is dit mogelijk voor €40,- per uur en €20,- per half uur.

Daarnaast zijn er tarieven voor duo’s. Dan betaal je samen als duo slechts €55,- per uur. Ook kun je kiezen voor een speciale 8-rittenkaart!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en extra informatie.

 

Tot snel!

Wildest! Fotografie - FitDutchies Summertour Utrecht #074
1446738332-5-11-2015-16-45-18
foto personal trainig
bewerkt 0499
DSC_0055
12308693_907700779319501_2214751882957499158_n
11951168_857577317651412_8161644416915052049_n
Wildest! Fotografie - FitDutchies Summertour Utrecht #070
Wildest! Fotografie - FitDutchies Summertour Utrecht #021

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White Pinterest Icon
 • White Twitter Icon
 • White TripAdvisor Icon

Diëtistenpraktijk Fit met Iris

Frederik van Eedenplein 4

Hazerswoude-Rijndijk (vlakbij Leiden)

info@fitmetiris.com

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

06-22489144