Een ananas? Ja, een ananas! En wel hierom:

Het gaat niet om de ananas als stuk fruit, maar juist om zijn bijzondere grafische vorm. De ananas in mijn logo staat namelijk voor een mooi in elkaar gebouwde ‘puzzel’ en alle vakjes in de ananas staan voor een ‘puzzelstukje’.

 

Tijdens het consult werk ik namelijk met allemaal puzzelstukjes (medische geschiedenis, voeding, spijsvertering, darmen, schildklier, hormonen, leefstijl, stress, emoties, beweging, etc). Zo probeer ik jouw gezondheid, klacht(en) en het probleem helder in kaart te brengen, de puzzelstukjes te laten passen en het missende puzzelstukje te zoeken.

 

Ananas als puzzel

Ik probeer de juiste stukken van de 'ananas-puzzel' bij elkaar te zoeken. Zo kan ik een duidelijk beeld krijgen waarom jouw gewicht bijvoorbeeld is verstoord, er slaapproblemen zijn, je vaak hoofdpijn hebt, moe bent of last hebt van allergieën en/of huidproblemen. Als de puzzelstukken eenmaal in kaart zijn gebracht, kan ik zo effectieve en persoonlijke adviezen geven waardoor ik je beter opweg kan helpen.

Snap jij hoe je lichaam werkt?

Bij mij leer je om op een andere manier naar gezondheid te kijken door inzicht te krijgen in de bijzondere werking van jouw lichaam. Als alle puzzelstukjes helder zijn, begrijp je bijvoorbeeld waarom je moeilijk afvalt, je haar uitvalt, snel moe bent of last hebt van je darmen.

 

En… daarnaast vind ik de ananas ook een vrolijk stuk fruit met een mooie kroon! Het straalt en staat mooi rechtop. Een echte ‘healthy glow’ dus!

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White TripAdvisor Icon

Diëtistenpraktijk Fit met Iris

Frederik van Eedenplein 4

Hazerswoude-Rijndijk (vlakbij Leiden)

info@fitmetiris.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

06-22489144