Vergoed mijn zorgverzekeraar de consulten?

Fit met Iris is opgenomen in het kwaliteitsregister van paramedici. Dat wil zeggen dat Fit met Iris kwaliteit biedt en de zorgverzekeraar de consulten kan vergoeden. Ik heb echter geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten, dus vraag vooraf aan de verzekeraar hoe veel ze vergoeden.

 

Met welke weegschaal werk je?

Ik werk met de Omron BF511 Body Composition Monitor. Een klinisch gevalideerde weegschaal en een lichaamsvetmeter. Het vetpercentage wordt bepaald aan de hand van de bio-elektrische impedantie waarbij op basis van de vierpunts methode een zwakke stroom door het gehele lichaam wordt gestuurd. Naast gewicht-, vet-, spierpercentage en BMI wordt ook het basaal metabolisme (in kcal) in het display getoond. Ook het visceraal vetniveau en een classificatie van de gemeten waarden worden weergegeven. Echter werk ik soms ook met een lichaamsmeetlint voor de buikomtrek en analyseer ik de lichaamssamenstelling.

 

Kan mijn werkgever ook een workshop van jou aanbieden?

Dat kan, Fit met Iris geeft workshops binnen bedrijven. De workshops worden afgestemd op het bedrijf. Voor meer informatie kan jouw werkgever altijd contact met mij opnemen.

Kan ik ook alleen een kort consult inplannen voor een meting (bijvoorbeeld: weegconsult of één specifieke vraag)?

Dit is uiteraard ook mogelijk. Dit is een apart weegconsult waarin we jouw lichaamssamenstelling meten. Verder bied ik algemene gezondheidsbegeleiding, bewegingsbegeleiding of begeleiding bij specifieke dieethulpvragen (allergieën, intoleranties, zwangerschap en eetproblemen).  Let er wel op dat, tenzij er een specifiek dieethulpvraag is, ik binnen één kort consult nooit zoveel kan puzzelen en informeren als tijdens een consult van 60 minuten.

Hoe lang duren de individuele consulten?

In principe duurt het eerste consult 60 minuten en de vervolgconsulten 30 minuten. Uit ervaring weet ik dat dit vaak genoeg is om veel te bespreken waar jij tegenaan loopt en om aanpassingen te maken. Ik neem echter altijd de tijd voor je, dus als we langer tijd nodig hebben, dan nemen we die tijd. Ook hier geldt dat voor mij kwaliteit voorop staat.

 

Hoe onderscheid jij je van alle andere diëtisten?

Door veel verschillende scholingen en cursussen te volgen, verschillende boeken en wetenschappelijke artikelen te lezen en altijd up-to-date te blijven probeer ik goed op de hoogte te blijven om je van de juiste informatie te voorzien. Zo probeer ik bijvoorbeeld elke dag minimaal een (wetenschappelijk) artikel te lezen om op de hoogte te blijven binnen mijn vakgebied. Daarnaast laat ik mij ook inspireren door andere mensen met veel passie voor gezondheid. Ook geef ik personal training wat er voor zorgt dat ik mij nog meer kan onderscheiden van andere diëtisten. Dit geldt eveneens voor de speciale supermarktsafari en de actieve coaching die ik aanbied.

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White TripAdvisor Icon

Diëtistenpraktijk Fit met Iris

Frederik van Eedenplein 4

Hazerswoude-Rijndijk (vlakbij Leiden)

info@fitmetiris.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

06-22489144